Contact

Op deze website geven we alleen maar voorlichting over de 30 mensenrechten.

Mensen die graag actief met mensenrechten promotie en bekendmaking aan de gang willen adviseren we contact op te nemen met Youth for Human Rights in Nederland; www.jvmr.nl

Mensen die hulp nodig hebben met het beschermen van hun mensenrechten raden we aan contact op te nemen met Amnesty International. www.amnesty.nl

Postadres
Postbus 1968
1000 BZ Amsterdam

Bezoekadres 
Keizersgracht 177
1016 DR Amsterdam
Telefoon: 020 – 626 44 36
Fax: 020 – 624 08 89
Kantoortijden: 9.00 tot 17.00 uur
amnesty@amnesty.nl

Naast het landelijk secretariaat heeft Amnesty International ook nog vijf regiokantoren in Groningen, Deventer, Amsterdam, Delft en Eindhoven. De adresgegevens van deze kantoren vind je op de regiopagina’s.

10 thoughts on “Contact”

  1. Toen ik op 5-6-2015 contact opnam, omdat het misdadige regime mijn bankrekeningen blokkeerde, kreeg ik te horen dat Amnesty International niet in actie komt tegen “dit soort” mensenrechtenschendingen.
    Amnesty steunt de misdaden tegen de menselijkheid in de “ontwikkelde” wereld, om de reden voor oorlogen tegen de ontwikkelingslanden mogelijk te maken.

  2. Hello . mensen ! Ik ben Albasit en verder ben ik eigenlijk op zoek naar de Charter/ Organisatieschema van De Nederlandse Staat staat als CORPORATIE van de Handelregister van Dun & Bradstreet 1848 te verenigde staten van Amerika , alhoewel staat het afgekort als in USA en daarmee word voornamelijk De al gefailleerd verklaarde UNITED STATES OF AMERICA INC. Privaat Corporatie aangeduid zoals bij de rest van alle personen / corporaties /stromannen / juridische entiteiten/ handelsficties etc., maar hoe dan ook zou ik graag aan een van de regelmatige bezoekers en de bedenker(s) van deze bepaalde website ” http://www.mensenrechten.org” willen vragen of dat jullie aantal aanbevolen degelijk en en betrouwbare en cruciale informaties / verwijzingspunten beschikbaar kunnen stellen wat betreft informatie over De NEDERLANDSE Staat Als CORPORATIE en verder zou ik het liefst graag degelijk informatie willen inzamelen over de officiele charter van de Nederlandse Staat dat geschreven staat in de handel register van Dunn & Bradstreet van 1848 in het Noorde van Amerika a.u.b. wees zo vrij om mij zodanig graag hier in te willen assisteren / corigeren in wat betreft deze bepaalde onderwerp … Jullie zijn van harte welkom , mensen ! Ik wacht rustig en geduldig af op één of meer vlotte / latere responses van jullie mensen ! Vriendelijk groeten Albasit

    1. Dat soort zaken is niet iets waar we ons heel erg mee bezig houden. Als dat je interesse heeft zou ik daar verder je eigen onderzoek in gaan doen of partijen opzoeken voor wie het ook hun nieuwsgierigheid, interesse en passie heeft. Maar verwacht geen input vanuit mensenrechten.org hierop.

  3. Dit boek was gratis te downloaden,Quest for Truth – 100 insights that could change your world (PDF) maar het bestaat niet meer.. Iemand mij helpen dat ik er toch nog aan kan komen. Zou het graag lezen…. Dank je wel..

  4. is er geen werk aan de winkel? viruswaarheid hun rechtzaak ivm avondklok is een duidelijk teken dat jullie organisatie ook zijn steentje moet bijdragen in eigen land en wereldwijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.