Contact

Op deze website geven we alleen maar voorlichting over de 30 mensenrechten. Wij zijn een vrijwillig initiatief. Mocht je echter een vraag of opmerking hebben over de site dan kan deze naar info@mensenrechten.org

Wij hebben helaas niet de capaciteit om mensen te helpen.

In veel gevallen, afhankelijk van de specifieke situatie, verwijzen we mensen naar bijvoorbeeld de Nationale Ombudsman, die mensen kan bijstaan in een dispuut met een overheidsinstantie.
https://www.nationaleombudsman.nl/

Veel hulpvragen komen van vluchtelingen, deze mensen verwijzen we over het algemeen naar Vluchtelingenwerk.

Mensen die in een detentiecentrum zitten en hulp nodig hebben, raden we altijd aan om eerst de beschikbare klachtenprocedure te doorlopen, maar mocht dat niet baten verwijzen we ze vaak door naar Stichting Bonjo, Stichting Vrij of Stichting LGC, allemaal organisaties die gedetineerden in Nederland bijstaan.

Mensen in een psychiatrische instelling verwijzen we door naar Stichting PVP, een organisatie die geheel onafhankelijk van de zorginstelling als vertrouwenspersoon voor de persoon kan fungeren.

Mensen die een lopende rechtszaak hebben, adviseren we altijd om deze eerst te doorlopen. Mochten ze daar hulp bij hebben verwijzen we mensen naar rechtsbijstand.

En tot slot is er ook nog de mogelijkheid om contact op te nemen met Amnesty Internatioanl in Nederland. Met dan aan hun voor deze tips waar mensen mogelijk hulp kunnen krijgen.

 

 

15 thoughts on “Contact”

 1. Toen ik op 5-6-2015 contact opnam, omdat het misdadige regime mijn bankrekeningen blokkeerde, kreeg ik te horen dat Amnesty International niet in actie komt tegen “dit soort” mensenrechtenschendingen.
  Amnesty steunt de misdaden tegen de menselijkheid in de “ontwikkelde” wereld, om de reden voor oorlogen tegen de ontwikkelingslanden mogelijk te maken.

  1. Wel je hebt gelijk, want een vriend van mij word zijn rechten op privacy en zelfs bestolen. Hij werd afgeluisterd door de Belgische overheid , maar ook is hij gevlucht naar Nederland. Daar wordt al jaren zijn post gestolen en ja oeps, de politie wil niets doen.
   En sinds dat hij met een corrupte rechtebank te maken heeft gehad, geloof het of niet maar zijn gegevens zijn aan de misdadigers gegeven, en je nu wordt hij niet gestalkt in Nederland, maar alles wordt nu ook geblokkeerd wat communicatie te maken heeft. Email,. Gsm, post bedeling, kortom alles.
   Maar dit is geen zaak voor Amnesty. De zaken zijn niet ernstig genoeg voor hun.

   Vreemd niet?

   Moeten ze hem dan vermoorden alvoor iemand zegt van o ja, we zijn te laat.

 2. Hello . mensen ! Ik ben Albasit en verder ben ik eigenlijk op zoek naar de Charter/ Organisatieschema van De Nederlandse Staat staat als CORPORATIE van de Handelregister van Dun & Bradstreet 1848 te verenigde staten van Amerika , alhoewel staat het afgekort als in USA en daarmee word voornamelijk De al gefailleerd verklaarde UNITED STATES OF AMERICA INC. Privaat Corporatie aangeduid zoals bij de rest van alle personen / corporaties /stromannen / juridische entiteiten/ handelsficties etc., maar hoe dan ook zou ik graag aan een van de regelmatige bezoekers en de bedenker(s) van deze bepaalde website ” http://www.mensenrechten.org” willen vragen of dat jullie aantal aanbevolen degelijk en en betrouwbare en cruciale informaties / verwijzingspunten beschikbaar kunnen stellen wat betreft informatie over De NEDERLANDSE Staat Als CORPORATIE en verder zou ik het liefst graag degelijk informatie willen inzamelen over de officiele charter van de Nederlandse Staat dat geschreven staat in de handel register van Dunn & Bradstreet van 1848 in het Noorde van Amerika a.u.b. wees zo vrij om mij zodanig graag hier in te willen assisteren / corigeren in wat betreft deze bepaalde onderwerp … Jullie zijn van harte welkom , mensen ! Ik wacht rustig en geduldig af op één of meer vlotte / latere responses van jullie mensen ! Vriendelijk groeten Albasit

  1. Dat soort zaken is niet iets waar we ons heel erg mee bezig houden. Als dat je interesse heeft zou ik daar verder je eigen onderzoek in gaan doen of partijen opzoeken voor wie het ook hun nieuwsgierigheid, interesse en passie heeft. Maar verwacht geen input vanuit mensenrechten.org hierop.

  2. Albasit, die info kun je gratis inzien en opvragen bij de Amerikaanse Kamer van Koophandel van New York City, misschien een tip hierin is om te weten dat die Kamer van Koophandel aldaar in handen van de rijke bankiers en globallisten zijn die ook de rest van de Wereldmacht in handen heeft, bedenk dat dat dezelfde kliek misdadigers zijn die ook bij het WEF zitten en al eeuwenlang overal misdaden pleegden

   Zelf een pdf maken kan ook via de optie printen en dan opslaan in pdf, of een screen uitknippen kan, zijn allen toelaatbare manieren in rechtzaken….

   Wens je succes hiermee

  1. Dergelijke zaken zijn onzinnig als je je ingechreven laat staan in dit land, schrjf je eens uit overal, bv gemeenten, de Overheden waar je dossier ligt, vraag om vernietiging van al je officiele gegevens die bij Overheden bekend zijn, het zijn schendingen van de mensenrechten, het schend je privacy en alles wat daarbij hoort, iedereen die bevoegdheden heeft kan dergelijke info inzien, ook dat is schenden van je privacy. Daarnaast door ingeschreven te staan ben je volgbaar en controleerbaar…. Neem het heft in eigen handen en blijf de baas over je eigen privacy…. ik wil opmerken dat je via de papierenversie een verzoek tot uitschrijving moet doen, maak wel een kopie daarvan voor jezelf en stuur het per aangetekende stuk op en vraag ook daar een bewijsje van(papieren versies met kopietjes zijn altijd handig als bewijs, digitaal raakt iets heel vaak zoek en kun je dan nooit meer aantonen) Digitaal is overigens ook een vorm van onderdrukking en slavernij het maakt de mens controleerbaar en volgbaar…. laat je dan ook niet je hoofd gek maken door allerlei smoesjes die men verzint waar je dan geen recht op zou hebben als je je uitschrijft overal, dat is nl ook een vorm van uitsluitingen, discriminatie, dwang enz. een misdaad tegen de mensheid dus. Misschien zouden wij allemaal weer mobieler moeten gaan wonen zonder vaste adres enz. geen controle ook geen slavernij….. die site waarnaar je verwijst, ach als je in vrijheid was geboren dan had je dit ook niet nodig gehad, iedereen die ingeschreven staat, geboorte bv is al slaaf……. misschien zou je ook eens zelf over de mogelijkheden kunnen nadenken en wellicht de ideeën die daaruit ontstaan met anderen delen? Wens je succes hiermee

 3. Dit boek was gratis te downloaden,Quest for Truth – 100 insights that could change your world (PDF) maar het bestaat niet meer.. Iemand mij helpen dat ik er toch nog aan kan komen. Zou het graag lezen…. Dank je wel..

 4. is er geen werk aan de winkel? viruswaarheid hun rechtzaak ivm avondklok is een duidelijk teken dat jullie organisatie ook zijn steentje moet bijdragen in eigen land en wereldwijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.