De soevereine mens beweging

Mensen die het geloof in externe autoriteit hebben losgelaten en beseffen dat er alleen maar interne autoriteit kan zijn en dat zij dus verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven worden ook wel soevereine mensen genoemd.

Mensen die heerser zijn over zichzelf, ook wel zelfeigenaarsschap genoemd.

In de lezing van Mark Passio is dit stapje drie in de positieve expressie van The Natural Law.

nalaw
Er komen telkens meer soevereine mensen in Nederland. En mensen die soeverein zijn helpen elkaar graag zowel met kennis uitwisseling maar ook met een boel praktische zaken. Hieronder een presentatie over de soevereine mens.

En hieronder een introductie zoals dat op de website te vinden is van soevereine mensen in Nederland: www.ikclaimmijnnaam.nl


maxresdefaultDeze website is gemaakt voor alle Vrije Mensen van vlees en bloed. Hierop kan aan de wereld kenbaar gemaakt worden dat je je soevereiniteit als vrije mens op deze wereld claimt en niet langer een pion wilt zijn in het machtsspel van de elite der aarde. We zijn je graag van dienst met een reeks van handleidingen hoe je dit kunt bereiken. De oogst: ware soevereiniteit en vrijheid.

Wil je weten waarom je naam in HOOFDLETTERS staat gescheven op post van onder andere Justitie (bekeuringen), Bank (afschriften) en Belastingdienst? Kijk dan eerst dit filmpje, waarin stap voor stap duidelijk wordt uitgelegd, waarom jouw naam op je geboorteakte anders geschreven staat dan op de meeste officiële papieren van eerder genoemde instanties.

Heb je na het bekijken van deze presentatie ineens de onbedwingbare behoefte om ook je naam te claimen en daarmee een Soeverein Mens van Vlees en Bloed te worden in plaats van een ‘staatsburger’ te blijven? Klik dan hier voor de richtlijnen om je naam te claimen. Daarna is het mogelijk om via deze link je gegevens in te voeren en daarmee automatisch de benodigde brieven te genereren die nodig zijn om een Vrij Mens te worden.

Soevereine Mensen van Vlees en Bloed leven volgens:

Aanverwante artikelen en informatie:
-) website:  www.ikclaimmijnnaam.nl
-) website: www.desoevereinemens.com
-) website: www.vitalifeiten.nl

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! Je bent je er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht!

Dit stuk mag daarom dan ook vrij door iedereen worden overgenomen op websites, blogs, etc. Daarnaast nodigen we lezers uit om het door te sturen aan familie, vrienden en kennissen. En het te delen op sociale media zoals, facebook, twitter, googleplus, etc.  Hoe meer mensen bekend raken met deze informatie hoe beter. Zet bij een eventuele repost wel graag de bron erbij, zodat lezers zich verder in de achterliggende materie kunnen verdiepen als ze dat willen.

Spreading-the-Word

24 thoughts on “De soevereine mens beweging”

   1. Dag luca,
    Heb je info beschikbaar om echt soeverein te zijn zonder lastiggevallen te worden door de staatsmaffia aka de belastingdienst, en dus echt vrij te zijn van stelselmatige afpersing en beroving? Het werken met de anbi instelling levert mij een zuur gevoel op en doet in mijn ogen afbreuk aan de werkelijke soevereine status. Op dit moment heb ik geen invloed op hoe mijn belastinggeld besteed wordt, wat de reden voor mij is om tijdelijk op geen enkel vlak belasting te willen betalen. De maffia lijkt lak te hebben aan de soevereine mens. Wat zijn de werkelijke mogelijkheden om de macht van de staatsmaffia terug te krijgen?

    Met soevereine groet
    john van de familie van koppenhagen

 1. Beste, wij overwegen soevereiniteit. Echter: ons inkomen is redelijk laag en wij krijgen diverse toeslagen. Vervallen deze als je soeverein bent? (Huurtoeslag, Zorgtoeslag, Kindgebonden budget etc). Graag vernemen wij dat, mvg familie C & S

  1. Ben zelf soeverein. Je blijft gewoon als nederlander alle rechten houden. Eigenlijk verandert er niks. Je kan je wel anders omgaan met bepaalde zaken maar hoever bepaal je zelf. Bij mij gaat alles gewoon door als eerst maar met een beter gevoel!

   1. en wat veranderd er wel als je soeverein bent? dat is iets waar ik niet achter kom door te googelen ofzo..zou niet weten waar ik me zoektocht moet voortzetten.. en wil me zeker goed laten informeren want er is misschien geen weg terug daarna

 2. Ik wilde graag weten of individuen nog recht hebben op (bijstant) uitkering nadat ze soeverein zijn geworden?

 3. Ik wil wel een stukje land, samen met soortgelijkse mensen die in een soort moderne symboise leven met de natuur.
  Ik zou u erg graag eens persoonlijk willen spreken.
  Maar ik heb geen idee hoe, want dit concept speelt al erg lang in mijn hoofd.
  Mvg Melissa

  1. Ik wil dit eigenlijk ook. We hebben daar recht op. We hebben immers altijd gedaan wat van ons verwacht werd, maar wat kregen we er voor terug?

   Een samenleving waar “verdeel en heers” nog altijd de plak zwaait. Vol onrecht en haat. “Problem reaction solution”. Materialisme alom. Eenmaal je imuun bent tegen de hersenspoeling ben je volgens de autoriteiten staatsvijand.

   Hoe zo dan? Ben je dan opeens geen mens meer? Ik ben nog altijd dezelfde hoor. Wil alleen een eerlijke samenleving. Zonder de bemoeienissen van rovers die alles willen controleren en overal waarde (geld) op kleven.

   Een stuk grond ergens waar we opnieuw en vrij kunnen beginnen. Al eens uitgerekend hoeveel je alleen al in je loopbaan hebt moeten afdragen aan de staat. Dit bedrag is volledig ongelijk met wat je terug krijgt van hun.

   1. Dat is perfect mogelijk, Jelle, er zijn grote gebieden in Afrika, Azie en Zuid Amerika waar je perfect, los van elke overheid, kan leven in vrijheid en blijheid.
    Natuurlijk moet je dan ook zelf instaan voor voedsel, beschutting, medische zaken en bescherming tegen de natuur en mensen met slechte bedoelingen.
    Een misoogst is dan ook honger en een ernstig medisch probleem heeft de dood tot gevolg.
    Kies maar kies wijs. 🙂

 4. Maar hoe verhoudt soevereiniteit zich tot mijn voorliefde tot de Heer? Word ik gedwongen om mijn eigen Vaticaanstad te creëeren, zodat ik ook belastingvrijstelling krijg, hetgeen de enige echte reden is om religie te willen exploiteren als organisatie zijnde?

  Graag verneem ik uw visie.

  Met vriendelijke groet,

  Eus P.

  1. Uw voorliefde voor de Heer is een spirituele kwestie op persoonlijk vlak. Of soevereiniteit daarin past is aan U denk ik. Een materiele leefvorm of -conditie, die zaken als handel en geld betreft is een zaak tussen U en Uw geweten. Daar wil God buiten blijven, anders zou God gelijk staan aan de belastingdienst, die plichten oplegt. Uw vrijheid van keuze is de essentie van Uw soevereiniteit, ziet U?

 5. Souverein zijn is iedereen eigenlijk al , als je beseft dat geen enkele heerser wat het ook voor macht heeft of is boven je uit kan stijgen als een machthebber ..ik zeg altijd er is geen macht ter wereld of ten hemel groter die boven mij uit kan stijgen omdat ikzelf de almacht ben , geen macht wat het ook is kan boven mij staan ,geen god, geen geloof , of een geld stelsel, zelfs de dood niet als deze inzicht word gezien ben je universeel gezien de almacht over het leven op leven al waarin de dood zelfs al helemaal niet meer in bestaat dan leef je en ben je dood voor alle opgelegde concepten geloven en ideeën je leeft gewoon van het ene naar het anderen en niets kan dan meer boven je staan ..als men beseft dat de dood niet bestaat en er geen angst meer voor heeft valt er ook niets te vrezen en heeft geen macht ter wereld ter hemel nog invloed als een angst makende macht om je te onderwerpen naar zijn wil geen werkelijke macht meer over de persoon mens dan is men werkelijk vrij van alle krachten en word de dood niet als een vijand gezien maar als een vriend waarin angst niet kan bestaan als een heerser en vijand , dood zijn voor alle invloeden van macht hebbers is het doodgaan van de invloed van die machthebbers..geef ze geen stem meer ..maar stem op je zelf als heerser over je zelf en niet over een ander..dat is een menselijke recht als mens in vrijheid ..waarin ieder gewoon zijn eigen creativiteit kan ontplooien en tot echt iets moois kan brengen ..

 6. Al meerdere keren heb ik er over nagedacht om me bij deze beweging aan te sluiten. Heb zelfs het boek gekocht, en van kaft tot kaft uitgelezen. Toch is het er nog niet van gekomen om een soeverein mens te worden. Het klinkt allemaal heel mooi, en op papier ziet het er geweldig uit. Echter, zelfs als je al die stappen doorloopt zul je (in ieder geval in dit land) nooit ‘echt’ vrij zijn – je blijft immers voor een stukje staatsburger van het slavendom der nederlanden. Er zijn ook meerdere pagina’s op internet waarbij de risico’s vermeld worden en onmogelijkheden (een naam kan geen copyright bevatten omdat iemand anders dezelfde naam kan hebben bijvoorbeeld). Kan iemand mij uit ervaring vertellen welke voordelen hij of zij daadwerkelijk heeft nu hij of zij soeverein is geworden? Wie helpt mij over de streep?

  1. Ik herken wat je schrijft.
   Ik heb zelf het gevoel dat er nog een ‘vechten tegen’ is…… mijn intuitie zegt me dat ik daarmee nog iets te verteren heb …….totdat het ‘leven voor’ is geworden …….

 7. Het lijkt mij handiger om deze Overheid proberen weg te krijgen. Frankrijk is al begonnen.. Je kunt in deze samenleving in mijn optie echt niet soeverein meer worden.

  Houd die Timmermans in de gaten. Die man is een griezel nog erger dan Hitler. Hij gaat ons de afgrond in duwen. Zegt het voort dat niemand nog gaat stemmen op pro europese partijen, want die zijn extreem gevaarlijk.Die hele EU is een gedrocht erger dan ooit in de geschiedenis voorgekomen

 8. nb EU gedrochten zijn bezig een psychologische oorlog te voeren tegen de bevolking van Europa. En die gaat meer kapot maken dan ooit in de geschiedenis is voorgekomen. Een traditionele oorlog kom je eerder over heen dan een psychologische oorlog. Denk daar maar eens over na. Mijn geest bederven ze niet, maar minimaal 95 procent word beinvloed zonder dat ze het in de gaten hebben. Het is griezelig om te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.