Het einde van al het kwaad

tumblr_mhv315kWFt1rogvkmo1_500Een buitengewoon interessant boek: Het Einde van al het Kwaad van de hand van Jeremy Locke. Dit boek werd onder meer aangeraden in de 8 uur durende lezingenserie over Natural Law.

Het boek telt 86 paginas en is zeer helder en bondig geschreven. Hier is het eerste hoofdstuk alvast te lezen:

Vrijheid

De definitie van vrijheid is de oneindige waarde van de mens. De definitie van het kwaad is de vernietiging van vrijheid. Alle kwaad leert de mens dat hij beperkte waarde heeft.

Eenvoudig

De waarheid is altijd eenvoudig. Alle mensen herkennen de waarheid omdat alle mensen intelligente wezens zijn. Het is de aard van het kwaad om kunstmatig ingewikkelde ideeën te scheppen. Het doet dit om de vrijheid die het vernietigt te verbergen of te versluieren. Als je alle moeilijkheden en angsten uit je leven bant, zul je een eenvoudige en mooie waarheid vinden. Deze waarheid is de kern van wat jij waard bent.

Waarde van de mens

Om vrijheid te begrijpen moet je begrijpen wat de waarde van een mens is. Alles wat het kwaad wil is het verhullen en vernietigen van jouw waarde. Alle gezag is door het kwaad geschapen om je waarde te maskeren. Om je eigen waarde te begrijpen moet je de aard van vrijheid begrijpen.

Het kwaad

De sleutel tot het begrijpen van onze wereld is het begrijpen van de aard van het kwaad. Het kwaad stelt de waarde van mensen op de proef door ze de gelegenheid te ontnemen om hun eigen keuzes te maken; door ze de kans te ontnemen om sterker te worden door te leren en te begrijpen.

Vrijheid

Waar het kwaad de waarde van de mens wil vernietigen of  verhullen, laat vrijheid mensen zien wat ze kunnen bereiken en hoe waardevol ze zijn. In vrijheid hebben mensen lief gehad, ziektes genezen, honger bestreden, werkzaamheden vergemakkelijkt en in vrede geleefd. In vrijheid is geluk mogelijk. Vrijheid is het exact tegenovergestelde van het kwaad.

Jij

Alles wat in dit boek geschreven staat is geschreven om de denkbeelden van cultuur en wetgeving te vernietigen. De les die dit boek je leert is eenvoudig: niets op aarde is meer waard dan jij.

~Het Einde van al het Kwaad – Jeremy Locke

Ik vond het zelf een zeer helder en fijn boek om te lezen wat me goed aan het nadenken heeft gezet over een aantal zaken. Ik ben benieuwd wat anderen van het boek vinden.

Einde van al het kwaad

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Het Einde van al het Kwaad, beschikbaar als boek en vrij downloadbare PDF
-) The End of All Evil by Jeremy Locke (gratis download als PDF )
-) Luisterboekversie op youtube van The End of All Evil
-) Complotten zijn inherent aan machtsstructuren
-) Intensieve menshouderij
-) Website www.TragedyandHope.com
-) Website www.WhatOnEarthIsHappening.com
-) De waarheid over ons onderwijssysteem
-) Rule from the Shadow
-) Is de gevestigde media een gecontroleerde papegaaienfabriek?
-) 10 keer falen/verraad van de Nederlandse 1% media
-) Copy-Paste nieuws
-) De strijd over uw verstand
-) De oorlog die je niet ziet op het NOS Journaal
-) 100 jaar mindcontrol experimenten – Human Resources
-) Counter Intelligence – Shining a Light on Black Operations
-) Orwell Rolls in His Grave
-) The Manufacturing of Consent
-) The Liberty Academy
-) The Greatest Truth Never Told
-) Wie vormen het internationale private bankenkartel?
-) De oorlog vanuit de Verenigde Staten tegen democratie
-) Bekentenissen van een economische huurmoordenaar
-) Het militair industrieel complex

1780731_10151917238297011_2100448069_n

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! Je bent je er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht!

Dit stuk mag daarom dan ook vrij door iedereen worden overgenomen op websites, blogs, etc. Daarnaast nodigen we lezers uit om het door te sturen aan familie, vrienden en kennissen. En het te delen op sociale media zoals, facebook, twitter, googleplus, etc. Hoe meer mensen bekend raken met deze informatie hoe beter. Zet bij een eventuele repost wel graag de bron erbij, zodat lezers zich verder in de achterliggende materie kunnen verdiepen als ze dat willen.

Spreading-the-Word

 

2 thoughts on “Het einde van al het kwaad”

  1. Beste mensen,

    Ik zou heel graag het boek ‘Het Einde van al het Kwaad’ willen bestellen maar alle links die ik kan vinden over bestelling van het boek lopen op niets uit.
    Kan dit in orde gemaakt op deze website, of kunt u mij aangeven hoe ik dit boek kan bestellen?

    Hartelijke groet,
    Ad Wisse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.