Josie the Outlaw over zelfeigenaarschap

R314-140115_player

Josie the Outlaw geeft een bondige visie op zelfeigenaarschap.

In dit eerste filmpje van 4 minuten verteld ze over principes als zelfeigenaarschap en legt ze mensen uit dat mensen geen toestemming hoeven te vragen om vrij te zijn of om hun leven in te richten op een manier zoals zij dat graag zouden willen.

Ben jij eigenaar over jezelf?

Vervolgens legt ze in dit iets langere filmpje uit wat het is om een Outlaw te zijn. Kortom om simpelweg te beseffen dat morariliteit heel wat anders is dan wetgeving en dat het volgen van de wet niets met goed of moreel zijn te maken heeft. Ze roept mensen op om zelf na te denken en meer verantwoordelijkheid te nemen voor het inrichten van hun eigen leven.

We ALL own ourselves and therefore we all have the invincible right to choose how we spend our energy and time.
The second we forfeit the right to choose, we give others the implicit permission to choose for us.

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Website: www.JOSIEtheOUTLAW.com
-) Follow Josie on Twitter: @JosietheOutlaw1
-) The Non Aggression Principle
-) Als jij koning zou zijn

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! Je bent je er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 

Dit stuk mag daarom dan ook vrij door iedereen worden overgenomen op websites, blogs, etc. Daarnaast nodigen we lezers uit om het door te sturen aan familie, vrienden en kennissen. En het te delen op sociale media zoals, facebook, twitter, googleplus, etc.  Hoe meer mensen bekend raken met deze informatie hoe beter. Zet bij een eventuele repost wel graag de bron erbij, zodat lezers zich verder in de achterliggende materie kunnen verdiepen als ze dat willen.Spreading-the-Word

One thought on “Josie the Outlaw over zelfeigenaarschap”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.