Wat zijn mensenrechten

Het tijdperk van de oorlogen op aarde is voorbij.

Nog nooit eerder in de geschiedenis zijn de elementen zo opgesteld geweest tegen het kwaad, dat zich uit in tirannie en slavernij, als nu het geval is.

De dromen die branden in de harten van miljarden mensen zijn de laatste millennia steeds sterker geworden.

De kinderen van deze wereld zijn een bevrijding uit slavernij verschuldigd, die weinigen kunnen begrijpen.

Dit is het spannendste tijdperk in de geschiedenis van de mens; het is het begin van de vrijheid van de mensheid.

~ Fragment uit het boek: Het Einde van al het Kwaad

Einde van al het kwaad

-) Bestel een papieren versie van het boek
-) Download de vrij beschikbaar gestelde PDF van het boek

Mensenrechten Video Kanaal

Dit kanaal bevat veel inspirerende en humoristische films die te maken hebben met mensenrechten. Als eerste wordt de ontwikkeling van mensenrechten uitgelegd. Wat was er voor nodig om tot de mensenrechten te komen en hoe staat het er vandaag de dag mee. Daarna zijn er voorvechters van mensenrechten te vinden zoals Martin Luther King Jr, Gandhi, Nelson Mandela, Rosa Parks en de Dalai Lama. Ook zijn er vele cabaretiers die met humor serieuze themas benaderen. Kortom een videokanaal om inspiratie op te doen!

Deze korte film over de ontwikkeling van mensenrechten, inclusief 30 korte filmclips over de 30 mensenrechten, is met NL ondertiteling op DVD te bestellen via: nl.humanrights.com. Docenten kunnen op die site tevens een gratis lespakket aanvragen. De Nederlandse afdeling van deze organisatie is te vinden op: www.youthforhumanrights.nl

Angelic Blessing

“Kijk rechtstreeks naar de dingen, naar het leven en naar anderen;
kijk niet door een waas van vooroordelen, een sluier van angst  of de interpretatie van een ander”
De Weg naar Geluk

“You must understand the whole of life, not just one little part of it. That is why you must travel and read, that is why you must look at the skies, that is why you must sing and dance, and write poems, and suffer, and understand for all that is life.”
Jiddu Krishnamurti

“As long as you think that the cause of your problem is “out there” as long as you think that anyone or anything is responsible for your suffering the situation is hopeless. It means that you are forever in the role of victim, that you’re suffering in paradise.”
Byron Katie

10514753_678083012241448_8098414544262647348_n

19 thoughts on “Wat zijn mensenrechten”

 1. Je moet begrijpen dat “de waarheid” en “de geschiedenis” wordt bepaald en geschreven door een paar soevereine families (13), die via “eigen” bedrijven b.v. Reuters, CBS, CNN enz. de (financiële) wereld controleren.
  Dit is mogelijk omdat ze o.a. de Bank for International Settlements B.I.S. bezitten DE BANK der banken…
  Dat deze families door de eeuwen heen, alle mensenrechten hebben geschonden d.m.v. leningen te verstrekken aan b.v. alle betrokke partijen in div. oorlogen (waaronder de 2 wereldoorlogen), is nooit openbaar gemaakt.. en ze komen er nog steeds mee weg!!!

  1. Dag Mark,
   Gelukkig worden meer mensen bewust: dankzij moedige klokkenluiders, dapperen zoals Mark Passio, boeken van oa Jeremy Locke (the end of all evil) Marcel Messing, Zecharia Sitchin of romans zoals ‘De celestijnse belofte’.
   Ooit moet er een einde komen aan de slavernij…
   Karel

   1. En… er is een kosmisch boek naar de aarde gedicteerd.
    Het Kennis Boek. Het is een rechtstreekse oproep van het universum om vanuit onze essentie in vrede met elkaar te leven. Het helpt ons het evolutieproces te versnellen en het begeleidt ons naar universeel eenheidsbewustzijn. Het is kennis vanuit de 19e dimensie en dat is nieuw. Het is geen boek van religie, maar een boek dat ons verbindt met onze goddelijke bron en ons met liefde en respect wakker roept.

  2. Het is nu 2021 en nu pas dankzij de corona pandimie(hoax) komen mensen r achter dat we al eeuwen geregeerd worden door deze 13 families. Dit is het jaar dat het kwaad overwonnen zal worden. en zullen we verlost worden. We komen allemaal aan land. Echter zullen er vele slachtoffers vallen voordat de strijd is gestreden.( gen therapie) Vaccin. Het is nu niet als in de 2e ww arbeit macht vrei maar vaccinatie maakt vrij. Vele mensen zijn bang voor dit zogenaamde virus en zullen vrijwillig zich laten inspuiten met mrna. Kunstmatige spike-potien die zich zal vermenigvuldigen in het lichaam en het inmummsysteem zal vernietigen tot de dood r op volgd. In sommige landen onder dwang in india bijvoorbeeld. We zijn volgens een clupje mensen van het world economic form met te veel mensen op de aarde en het klimaat moet gereduceerd worden. Helaas zullen er vele sterven. Na deze strijd good vs evil zal de wereld bevrijd zijn van de 13 families en aanhang en gaan we naar een mooie wereld. met veel geld< metbeds< en andere technologieen. God zij met u.

 2. Heb niet echt een opmerking, wou gewoon even laten vallen dat ik deze site toevallig tegenkwam via een google search naar The Most Dangerous Superstition van Larken Rose en dat ik het geweldig vind om eens een ECHTE mensenrechten-site in het Nederlands tegen te komen. Keep it up!

  1. Hey Ben
   Ik wil wel wat dingen van u horen want ik kwam net met dezelfde reden als die van u op de site van mensenrechten!

 3. Peace Fighters..

  We fight our rights and freedom for everyone on Earth,for humans & animals & nature.
  because we all think the same ,For a better world & Peace , love & Respect.

  We are Peace Fighter.
  We are Fight Alone.
  We do not forgive.
  We do not forget.
  Expect us.

  Have a nice day.

 4. Maar wat nu?
  Iedere vorm van agressie en geweld, geeft meer problemen.
  Dus juiste kennis, bij de juiste mensen op de juiste tijd?
  Een lastige boodschap, als dezelfde machthebbers de media (tv, krant en internet) in bezit hebben.
  Hierdoor blijft cruciale informatie voor teveel mensen verborgen, om………….

 5. Nog even een toevoeging……
  Wat heeft democratie voor waarde, als alleen de machthebbers de spelregels kunnen bepalen.
  Hierdoor blijft het extreme verschil tussen rijk/arm bestaan.

  Jacque Fresco met https://www.thevenusproject.com/en/ heeft voor de meeste problemen een oplossing.
  Echter zijn kennis….. is bij te weinig mensen bekend……

 6. Het einde van al het kwaad is een goed boek, ik vind Het meest gevaarlijke bijgeloof beter.
  Als nu voldoende mensen het beseffen, dan kunnen we het geloof in gezag loslaten (geen belasting meer betalen), en echt eens als vrije mensen leven……

 7. Ja, elk mens is nodig voor het waarmaken van mensenrechten. Er is echter een groot verschil tussen recht OP en recht OM. Een recht op verplicht andere mensen om iets te doen of te laten wat zij vrijwillig niet noodzakelijker wijs zouden doen. Dit legitimeert bv een wetgever en een overheid. Het recht OM betekent dat je de vrijheid om te doen wat nodig is om in leven te blijven. Ademen, drinken, eten, wonen etc. en om te doen wat daarvoor nodig is.
  Recht OP maakt mensen tot slaaf en geeft een groepje mensen de kans om op basis van een monopolie te heersen. Dat is een schending van ieders geboorterecht als mens. Het recht OM wordt aan allerlei voorwaarden en restricties gebonden. Het einde van vrijheid.

  Daarom is het ook interessant om te zien dat in de zogenaamde mensenrechten inderdaad gesproken wordt van mensen, van mannen en vrouwen. In de wetten van staat spreekt men daarentegen van personen. Wat zijn dat? Zijn dat mensen of toch iets anders?

  Mannen en vrouwen kunnen niet tot iets gedwongen worden. Bijvoorbeeld tot het betalen van belastingen. Dat zou hen tot slaaf maken. En dat is in strijd met de mensenrechten. Zouden de machthebbers gewoon een list hebben bedacht om deze schending te omzeilen? Zou de persoon een bedenksel kunnen zijn om de naakte waarheid te maskeren: staten zijn menshouderijen!

  1. In deze context gezien, past het aanvaarden van het geboortetrust? Wat kan men doen om het recht om vrij te zijn en geen belasting te betalen, te bereiken/ Is het veilig om een diplomatiek paspoort aan te vragen? (bijvoorbeeld bij Vincent Zegel), is het veilig om de DAS status te veranderen door te bewijzen dat je leeft? Is het verstandig om een baby niet “aan te geven”? Wat zijn daarvan de consequenties? Heeft het kind dan later geen sofinummer en kan hij/zij daardoor niet handelen? Ik ben nieuw in de materie maar ik voel een dringende noodzaak om er meer over te weten te komen.

 8. En toen hadden we corona en is het zo’n beetje geheel afgelopen met mensenrechten. Wat doen we hiermee? Nog altijd maar mondjesmaat mensen die door hebben dat we bedonderd worden. Het grote publiek is erg moeilijk te bereiken aangezien de msm dat vooral niet wil hebben. Hoe kom je samen als je verplicht wordt om 1,5m afstand te houden? Etc. Als iemand een antwoord heeft hoor ik dat graag.

  1. Het grote publiek is inderdaad moeilijk te bereiken. Men leeft in angst van een verzonnen virus. Men gelooft in de ziektekiemtheorie en geeft door de angst voor moeder natuur, vrijwillig hun rechten weg. Het geloof in deze ziektekiem theorie ligt aan de basis van de angstzaaierij. Ik ben al maanden bezig om mensen te laten inzien dat zij feitelijk nog steeds geloven in een verhaaltje. Als kind kom je er op een gegeven moment zelf achter dat sinterklaas niet bestaat, ondanks dat bijna de hele omgeving van het kind meedoet met het verhaaltje. Pas wanneer het kind zelf gaat nadenken, komt het er achter dat Sinterklaas verzonnen is. Hetzelfde proces zullen mensen door moeten maken om er achter te komen dat besmettelijke, potentieel dodelijke virussen niet bestaan. Mensen zullen hiervoor zelf moeten gaan nadenken. Helaas is onderwijs zo ingericht dat veel mensen het vermogen om zelf kritisch na te denken, verliezen. “Narratief onderwijs” zou men kunnen vertalen als “al verhalen vertellend, mensen onder wijsheid te houden”.

  2. Niet aan toegeven. Je bent vrij en alle wetten zijn ongeldig. De staat der Nederlanden bestaat niet. Als je buigt geef je toe en dat is je recht om dat niet te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.